Gepost op

Terug van weggeweest!

Iets meer dan een halfjaar is het stil geweest op mijn blog. Tja, waarom eigenlijk. Ik heb inspiratie genoeg gehad om te schrijven, maar ik heb ook niet stil gezeten.

 In januari zat mijn zwangerschapsverlof erop en ‘moest’ ik weer aan het werk. Dat was wel weer even wennen. Daarbij ben ik er extra examineerwerk bij gaan doen, iets wat ik erg leuk vind om te doen. Ik ben best wel veel tijd kwijt geweest aan werk. En werk is natuurlijk niet het enige wat mijn tijd vraagt. Een gezin met drie kinderen runnen, een hobby hebben….vul zelf maar in. En dan wil ik ook graag bloggen.

Voor de komende tijd heb ik mijn blog gepland. Op maandag wil ik de mmm-maandagen blijven doen en op donderdag allerhande blogs over het ouderschap, musthaves, shoplogs, flogs (fotoblogs), reviews. Met een planning moet het me lukken mijn blog up-to-date te houden.

Ik heb er weer zin in! Dus….stay tuned!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *