Over mij

Mijn naam is Maud, ik ben 38 jaar en sinds 2011 ben ik getrouwd met Kevin. Kevin en ik hebben twee dochters, Renske (8), Anna (5) en Wietze (3). De namen van onze kinderen heb ik bewust veranderd, omdat ik vind dat ik hun privacy behoor te waarborgen. De letters van hun namen hier matchen wel met de letters van hun echte namen. Verder bestaat ons gezin nog uit een hele lieve, en oude hond genaamd Job en een konijn dat de naam Broer draagt .

In het dagelijks leven werk ik als docente Nederlands in het voortgezet onderwijs. Ik werk op een hele leuke school met fijne collega’s en leuke leerlingen. Mijn liefde voor de Nederlandse taal kan ik echt kwijt in mijn vak. Je kunt me met recht een vakidioot noemen, want ik ben gek op onze moedertaal.

In mijn vrije tijd lees en schrijf ik graag. Daarnaast sta ik graag in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen. Verder bak ik ook graag. Mooie taartcreaties maken, moet ik echt nog leren. Gelukkig kan ik altijd rekenen op hulp en advies van een van mijn beste vriendinnen. En sinds een tijd heb ik er een nieuwe hobby bij:  zelf kleding naaien.

Met mijn blog wil ik jullie een kijkje laten nemen in mijn leven als moeder, echtgenote, docente, hobbykok en hobbybakster. Jullie zullen blogs lezen over allerhande onderwerpen.

Wil je mij iets vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen.