Gepost op

Een eerste blog…

Een eerste blog, hoe schrijf je die nou? Zelfs voor iemand die schrijven als hobby heeft, is dat toch een dingetje.

Op de pagina ‘over mij’ kun je eigenlijk al lezen wie ik ben en waar ik voor sta. Mijn blog zal jullie een kijkje geven in mijn leven. Mijn favoriete recepten komen aan bod, als ik een leuk nieuwtje heb, meld ik het. Kortom, ik probeer zo gevarieerd mogelijk te schrijven.

Nu ik deze blog schrijf, ben ik op de dag af 38 weken zwanger. Ik zit lekker op de bank terwijl mijn kleuter en peuter hun dutje doen in bedje. Eigenlijk zou ik nu mijn rust kunnen nemen door ook een uurtje te rusten. Ook zou ik kunnen toegeven aan mijn nesteldrang en de keukenkastjes een andere indeling kunnen geven, maar eigenlijk heb ik nu teveel energie en teveel ideetjes om over te schrijven. Dan geef ik daar nu graag aan toe.

Wat staat er vandaag nog op mijn planning? Als mijn meiden zo meteen wakker zijn, gaan ze nog even lekker spelen met hun watertafel. Het is heerlijk weer, dus daar profiteren we nog even van. Ik durf niet te ver meer van huis met die twee meiden van mij. Toen ik hoogzwanger was van Anna, deed ik dat nog wel. De dag voor haar geboorte ging ik nog met Renske naar het park vlak bij het huis waar we toen woonden. Renske liep graag weg zodat ik er achteraan kon hollen. Ik denk dat dat het laatste zetje naar de bevalling is geweest, want nog geen 24 uur later hadden we er een dochter bij. Misschien dat ik daarom liever in en om het huis blijf nu. Ik ben nog niet klaar met zwanger zijn, maar ik ben wel klaar voor de bevalling zelf. Maar goed, verder heb ik vandaag geen echte plannen meer. Vanavond mag ik nog even een momentje voor mezelf pakken bij de kapper. Heerlijk een paar uurtjes van huis en mijn haar weer laten voorzien van mijn natuurlijke bruine kleur. Want laat ik het eerlijk zeggen: ‘ik vind mezelf nog te jong voor al die grijze haren die ik er de afgelopen jaren heb bij gekregen.’

Hoe ziet jullie dag er zoal uit?

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19029319/?claim=wpgyw2aajvv”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *